Αρχική Σελίδα

XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μεγάλο υπαίθριο γλυπτό για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μεγάλο υπαίθριο γλυπτό για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καταπληκτικά γλυπτά ανοξείδωτου και χαλκού που κάνατε για με. Η επαγγελματική πρότασή σας για τη μορφή βελτιωμένη και το χρώμα που ρυθμίστηκε κατέστησε τα γλυπτά ελκυστικότερα στον κήπο. Ήμουν πολύ ευτυχής να σας επιλέξω ως προμηθευτή μας. Σκέφτομαι ότι η νέα επιχείρηση θα ερχόταν πολύ σύντομα.

—— Chiang shien-Ming από την ΤΑΪΒΑΝ

Είναι η μεγάλη ευχαρίστησή μου γιατί η προσπάθειά σας σε αυτό σμιλεύει. Αυτό το γλυπτό ανοξείδωτου ήταν πραγματικά θαυμάσιο που προσέλκυσε πολλούς τουρίστες. Σας ευχαριστούμε vey πολύ για την επαγγελματικές τεχνική και τις συμβουλές στην τελική εγκατάσταση. Ελπίζω πραγματικά ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση στο μέλλον.

—— Lawrance Argent από τις ΗΠΑ

Οι πελάτες μας αγάπησαν τα εντυπωσιακά υπαίθρια γλυπτά ανοξείδωτου σας πολύ καλά. Κινήθηκαν και προσελκύστηκαν από εκείνα τα σύγχρονα σχέδια. Οι ευχαριστίες για τους εξειδικευμένους εργάτες σας έκαναν πολλή τέλεια εργασία τέχνης για μας. Κρατήστε την καλή σχέση στο μέλλον.

—— Tom Claassen από την Ολλανδία

Το πνεύμα σας τελειότητας και προηγμένης παραγωγής με συγκλόνισε απολύτως. Το γλυπτό εσείς έκανε είναι εξαιρετικά θεαματικό για την υπαίθρια διακόσμηση. Όλα τα γλυπτά έχουν τα υψηλά σχόλια από τους πελάτες μας. Πραγματικά ευχαριστίες για εκείνα τα αξέχαστα γλυπτά! επιθυμία που μπορούμε να έχουμε όλο και περισσότερη συνεργασία!!!

—— Escultor από τη Γαλλία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εργαστήριο και μεγάλο τετράγωνο

  Η επιχείρησή μας καλύπτει 10.000 τετραγωνικά μέτρα, και έχει 3-5 σχεδιαστές και 60-80 τον ειδικευμένο βιοτέχνη .we να έχουν ένα μεγάλο τετράγωνο 3000 τετρ.μέτρων για να κάνει το τεράστιο γλυπτό και μπορούμε να κάνουμε μερικά διαφορετικά προγράμματα γλυπτών στον ίδιο χρόνο.

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή: γλυπτό ανοξείδωτου, γλυπτό τοπίων, γλυπτό χαλκού, διακοσμητικό γλυπτό, μεγάλο υπαίθριο γλυπτό, καλλιτεχνικό γλυπτό, lofting αργίλου και στροφή, παράγωγα τέχνης, τρισδιάστατο τυπωμένο γλυπτό μετάλλων.

  Μπορούμε να ικανοποιήσουμε την απαίτηση για τη διάφορη καλλιτεχνική δημιουργία, ξενοδοχείο, κήπος, Plaza, μνημείο και ούτω καθεξής.

  XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

  Το γραφείο και η αίθουσα εκθέσεώς μας

  έχουμε ενιαίοι μεγάλοι για το γραφείο και Showroom.There είναι πολύ περισσότερο τέλειο γλυπτό μετάλλων που κάναμε πριν για σας και Browse.You θα βρεί μερικά καταπληκτικά και ικανά γλυπτά. Σκέφτομαι ότι θα ήσαστε ισχυρή πίστη για να συνεργαστείτε με μας.

  XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

 • OEM / ODM

  τρισδιάστατο σχέδιο                                                                                

  XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD      

  Κοπή αριθμητικού ελέγχου

  XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

   

 • Ε & Α

  Σφυρηλατήστε το χαλκό

  XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

  Εγκατάσταση

  XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

Στοιχεία επικοινωνίας
XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Benny Deng

Τηλ.:: 86-180-5923-4550

Φαξ: 86-592-251-8803

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)